somKers | formació
formació, formación, somkers, aprender, aprendre
36
page-template-default,page,page-id-36,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Formació

Empoderament tecnològic

Presentem un programa de formació sobre tecnologia per a no tecnòlegs. Es tracta d’aprendre les nocions bàsiques sobre el funcionament de la tecnologia (la seguretat, el codi, el hardware) que ens permeti comprendre una mica el seu funcionament i sobretot, ens sigui funcional, sense necessitat de dedicar-nos-hi a la nostra vida, només com a exercici de creixement personal i social.

6 i 7 de maig (10 hores)
Introducció a la programació. Comença a llegir el codi del segle XXI

El codi, la programació, són l’ADN del món digital. Conèixer quina és la seva lògica i com funciona és bàsic per a comprendre el món dels bits en què circulem cada dia. L’objectiu d’aquest taller és iniciar-te en l’empoderament tecnològic per poder prendre decisions amb criteri.

+ INFO
26 d’abril (3 hores)
Seguretat bàsica. Protegeix el teu negoci, els teus clients i les teves dades

La informació és poder. Aprenem a protegir la que és crítica per la continuitat del nostre negoci davant adversitats, accidents, filtracions, pèrdues o robatoris.

+ INFO
3 i 4 de juny (10h)
RASPBERRY PI: INTRODUCCIÓ PRÀCTICA A L’INTERNET OF THINGS

Raspberry Pi és un ordinador petit amb una potència limitada, però que ens permet posar en marxa la nostra imaginació i crear una infinitat d’artiulgis connectats a Internet. En aquest taller entendràs les possibilitats de l’Internet of things (IoT) i crearàs el teu propi servidor de fitxers a l’estil Dropbox.

+ INFO
10 hores
DIY AMB ARDUINO. CONSTRUEIX EL TEU PROPI CARREGADOR SOLAR AMB MOVIMENT

Si ja coneixes l’entorn Arduino, i vols avançar en el món maker, és hora de passar a l’acció i construir alguna cosa útil. En aquest curs montaràs i programaràs un carregador mòbil solar amb moviment, que s’orienta a la llum solar al llarg del dia.

luz solar a lo largo del día.

+ INFO (PROPERAMENT)